Informatie over Thaise massage

Traditionele Thaise Massage

Is ouder dan 2500 jaar en is daarmee een van de oudste massagetechnieken. De doelstelling van Thaise massage is voor de ontvanger spirituele (geestelijke) verlichting en harmonie te bereiken en het verkrijgen van een stroom van energie. Tevens wordt het evenwicht in het lichaam hersteld. Dit wordt bereikt door een goede circulatie van bloed in het lichaam en door verwijdering van giftige stoffen die zorgen voor pijn en ziekte in lichaam. De masseuse bereikt haar doel door alleen vingers, handen, knieën, benen en voeten te gebruiken. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgewicht waarmee druk wordt uitgeoefend op het lichaam van de ontvanger. U zult misschien denken dat de massage pijnlijk en vermoeiend zal zijn, maar als het goed wordt gedaan, zal de ontvanger geen pijn voelen, maar rust en ontspanning ervaren.

Basisstrekkingen-Anchalee Thaise Massagesalon-Bemmel

De Traditionele Thaise massage kent 4 basisstrekkingen

  1. Opwarmen van het lichaam Hierdoor wordt het lichaam klaargestoomd voor de manipulaties van de masseuse.
  2. Strekken van het lichaam De masseuse trekt aan de benen van de ontvanger. Met de knieën recht, worden deze naar voren geduwd en weer naar binnen naar het gezicht van de ontvanger, met als doelstelling dat de wervelkolom langer wordt.
  3. Wervelkolom langer maken De wervelkolom wordt nog langer gemaakt. De ontvanger ligt hierbij op de buik. Met de knieën gebogen, de voeten omhoog en met de handen om de dijen van de masseuse, wordt de ontvanger opgetrokken door de schouders op te rekken van haar rug.
  4. Druk op rug en schouders verminderen De ontvanger ligt hierbij op de rug met de voeten tegen de dijen van de masseuse. De masseuse tilt de ontvanger op aan de arm
Reserveer nu